Elkészítés: A sütésre előkészített pulyka bőre alá vékony szalonnaszeleteket csúsztatunk. Kívül-belül sózzuk, hasüregébe majorannát szórunk, lábait a püspökfalathoz kötjük.
Tepsibe tesszük és leöntjük forró olajjal. Mellétesszük a vékony szeletekre vágott zöldségeket, a babérlevelet, néhány szem borsot. Aláöntjük a bort, egy kevés vizet, azután sűrűn locsolgatva puhára pároljuk. Az elfőtt levet vízzel pótoljuk. Ha a hús megpuhult, pirosra sütjük.
A sült zsírjában a zöldséget összetörjük és a tejföllel simára keverjük. A mártásból néhány kanálnyit a fölszeletelt hús alá öntünk, a többit külön csészében tálaljuk.
Köretként burgonyakrokettet kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.