Elkészítés: A sóskát megtisztítjuk, megmossuk, vízben puhára főzzük. Leszűrjük, szitán áttörjük vagy turmixoljuk.
Néhány kanál tejfölből, kevés lisztből habarást készítünk, feleresztjük csontlével vagy azzal a lével, amiben a sóska főtt. Megsózzuk, ha nagyon savanyú, picit cukrozzuk. összekeverjük az áttört sóskával, azután az egészet felforraljuk. Még 1-2 kanál tejföllel ízesíthetjük.
A levesestálban a vajjal elkeverjük a tojássárgáját, ráöntjük a forró levest, majd kissé megkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.