Elkészítés: A csontot és a zöldségeket 1,5 liter sós vízben 2 óra hosszat főzzük.
2 dkg zsírban a karikára vágott hagymát megpirítjuk, a megmosott sóskát beletesszük, megpároljuk, majd a leszűrt levessel felöntjük.
3 dkg zsírból és 6 dkg lisztből rántást készítünk, kevés hideg vízzel felöntjük és a levesbe keverjük. 10 percig forraljuk, majd szitán áttörjük vagy
botmixerrel pépesítjük.
Tálalás előtt a tejfölt belekeverjük, és vajban pirított zsemlekockával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.