Elkészítés: Egy kis tálban összevegyítjük a lisztet ízlés szerinti mennyiségű pirospaprikával és borssal. A pulykamellet kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk és megforgatjuk a paprikás, borsos lisztben. A szeleteket az előzőleg olajjal kikent tepsibe fektetjük. A tejfölbe kevés tejet keverünk, majd ízlés szerint fűszerezzük majorannával, kakukkfűvel és ételízesítővel. Sót nem szükséges már beletennünk, hiszen az ételízesítő már kellően megadja a sós ízt. A vöröshagymát vékony karikákra vágjuk és pulykamellre egy soros rétegben ráterítjük. Az egészet leöntjük a tejfölös szósszal, és a sütőben alufóliával letakarva háromnegyed órát sütjük, majd még negyed órát pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.