Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral és a sóval habosra keverjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, amelybe óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, és a cukros tojássárgáját. Papírral bélelt nagy, szögletes sütőlemezre felkenjük a masszát, és forró sütőben 10 perc alatt megsütjük. A megsült tésztát a deszkára borítjuk, és félbevágjuk. A tejszínből kemény habot verünk. Akkora tepsi aljába, amekkorába belefér egy fél tésztalap, elhelyezzük az egyiket. A túrót áttörjük, összekeverjük a tejföllel, a cukorral, majd hozzáadjuk a tejszínhabot. A gyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük és kimagozzuk, ezután belekeverjük a túrókrémbe. Végül hozzáadjuk a tejben feloldott és langyosra melegített, folyékony zselatint. A krémet rásimítjuk a tepsiben lévő tésztalapra, majd a másik lapot ráborítva, kissé rá is nyomjuk. Alufóliával befedjük, és hűtőben fél napig dermesztjük. Tálalás előtt forró vízbe mártott késsel kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.