Elkészítés: A répákat és a zellert megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A sonkát ugyanakkora kockákra daraboljuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és megpirítjuk. Hozzákeverjük a sonkát, a répákat, a zellert, és állandóan kevergetve még néhány percig pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, jól elkeverjük, majd tűzre visszatéve felöntjük 1 liter vízzel. Ha felforrt, lassú tűzön puhára főzzük. Megkóstoljuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk.
A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, berántjuk vele a levest, és ha újból felforrt, belekeverjük az aprított snidlinget. Közvetlenül a tálalás előtt kevés forró levessel simára kevert tejfölt is teszünk bele. Tartalmasabb lesz, ha lisztből-tojásból kevert galuskákat is szaggatunk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.