A kakaós piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük. A lisztet és a kakaóport összekeverjük. A tojás sárgás masszához részletekbe beleszitáljuk a lisztes kakaóport. Majd végül óvatosan hozzáadjuk a tojásfehérjés habot - vigyázzunk, hogy ne törjük össze!
Egy 20 cm-es torta forma alját kibéleljük sütőpapírral, az oldalát kivajazzuk és kilisztezzük. Beleöntjük a masszát. 160 fokra előmelegített sütőbe kb. 40 percig sütjük. (Végezzünk tűpróbát!) Kivesszük a piskótát a formából és hagyjuk teljesen kihűlni, majd 3 részre vágjuk.
A krémhez a tejszínből kemény habot verünk, a csokikat vizgőz felett megolvasztjuk, majd a tejszínhez adjuk és összekeverjük. A lapokat megtöltjük a krémmel és bevonjuk vele a torta tetejét és oldalát is! Tetejére én csillagcsöves kinyomóval kis halmokat nyomtam, amelyekre fehér csokis spirálokat tettem! Oldalát fésűs habkártyával díszítettem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.