Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a cukorral a sárgákat habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm.
A krémhez a pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel sűrűre főzöm, majd ha egy kicsit kihűlt, belekeverem a margarint. Amikor teljesen kihűlt, hozzáadom a tejszínt is, és habosra verem.
Ha kihűlt a piskóta, 3 lapba vágom és megkenem a krémmel, kívülről is bevonom, tetszés szerint díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.