Elkészítés:A piskótához a tojásokat szétválasztom. A fehérjét egy csipet sóval és a cukorral kemény habbá verem. A fehérjéhez hozzáadjuk a sárgáját és az olajat majd robotgéppel összekeverjük a fehérjével de csak addig amíg elkeveredik benne. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,azt pedig már fakanállal keverjük hozzá úgy,hogy a hab ne törjön. Előmelegített sütőben 180 fokon tű próbáig sütjük.Krém:A gesztenyét a rumaromával és a porcukorral kikeverjük,majd hozzáadjuk a mascarponet. Kemény habbá verjük a tejszínt majd fakanállal óvatosan a krémünkbe forgatjuk.Burkolókrém:Mascarponet a cukorral kikeverjük és a kemény habbá vert hullalát fakanállal hozzákeverjük.Gél ételfestékkel színeztem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.