Elkészítés: Kevés margarinon párolni kezdjük a felszeletelt gombát, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a fűszereket. (Mindenből egy kisebb csipetnyit, a rozmaringból és szerecsendióból még kevesebb kell, mert intenzív az ízük. Só külön már nem nagyon kell bele, mert a leves eleve sós.) Elkészítjük a levest, ráöntjük a gombára, ami a levesben párolódik tovább.
A többi margarinnal és a liszttel világos rántást készítünk, belekeverjük a tejszínt, és ráöntjük a gombára. Összeforraljuk, közben kevergetjük, önthetünk rá még tejszínt - attól függően, hogy milyen sűrűn szeretjük a mártást. Főtt tésztával, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.