Elkészítés: A húst előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá, és felhasználásig a hűtőbe tesszük.
Kevés olajon a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet ráöntve puhára pároljuk.
A gombát felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. A raguhoz kiolvasztjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt adunk hozzá, és addig pároljuk, míg kezdi elfőni a levét. Ráöntjük a tejszínt, és pár percig forraljuk /amíg besűrűsödik/.
A húst a gombával tálaljuk. Rizst vagy főtt tésztát adhatunk hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.