Elkészítés: A felkarikázott vöröshagymát a vajon megfuttatjuk, megszórjuk a liszttel, felöntjük a borral, és kis lángon puhára pároljuk.
Sózzuk, borsozzuk, botmixerrel pürésítjük, felöntjük a húslevessel és összeforraljuk. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejszínben elkevert tojássárgákat. (Ezután már nem forraljuk, mert a tojás kicsapódhat.)
Szikkadt kenyeret apró kockákra vágunk, kevés vajon ropogósra pirítjuk, megszórjuk fokhagyma vagy más fűszersóval, ezzel tálaljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.