Elkészítés: A halfiléket sózzuk, majd olajjal kikent tűzálló tálba fektetjük. Meglocsoljuk a bor felével. A citromokat vékony szeletekre vágjuk, és arányosan elosztjuk a halfilék tetején. A hagymát felszeleteljük, és ezt is elosszuk a hal tetején.
A tejszínt kikeverjük a zöldségkeverékkel, a szardellapasztával, csipet sóval, a bor másik felével, és a halra öntjük. 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A bulgurt kevés olajon kissé megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, hozzáadjuk a spenótot, a fokhagymát egészben, sózzuk, és csakúgy, mint a rizst, készre pároljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.