Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, belecsurgatjuk az étolajat, beleforgatjuk a tojásfehérje felvert habját, hozzákeverjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport, és kiknet, lisztezett formába öntve, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük 3,5 dl tejben. A margarint a porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt pudinggal vegyítjük. A krém felét rákenjük a tésztára, a másik felébe 2 evőkanál kakaóport teszünk. A kakaós krémet a fehér krém tetejére simítjuk.
A sütemény tetejét tortabevonóval vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.