Elkészítés: 5 egész tojást 5 evőkanál hideg vízzel és 10 evőkanál kristálycukorral jól kikeverünk, majd hozzáadunk 9 evőkanál lisztet, 1 csomag sütőport. Közepes méretű, kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a vajat a porcukorral és 2 csomag vaníliás cukorral jó habosra keverjük. 1 csomag vaníliás pudingport a kakaóval elverve a 3 dl tej és az 1 dl kávé keverékében megfőzünk, ha kihűlt, a két krémet összekeverjük.
Megkenjük a tészta tetejét a krémmel, majd a porcukorral keményre vert tejszínhabbal. Végül olvasztott tortabevonóval leöntjük.
Mikor megdermed a tetején, kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.