Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, és az apró kockára vágott hagymát - a liszttel együtt - világosra pirítjuk benne. Felöntjük a húslevessel, simára főzzük, majd hozzáadjuk a megtisztított, hasábokra vágott karalábét, és lassú tűznél félpuhára főzzük.
Ezután beletesszük a zöldborsót, a fokhagymát, a petrezselyem zöldjét, 1-2 zsenge karalábélevelet, és néhány percig tovább főzzük.
Sóval, borssal ízesítjük, majd a tűzről levéve besűrítjük a tojásos tejszínnel (ezzel már nem forraljuk, nehogy összefusson a tojássárgája).
Apróra vágott petrezselyemmel meghintve forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.