Elkészítés: Egy tepsit /az enyém 24×30-cm/ kibélelünk sütőpapírral.
A lisztből, a tojásból a cukorral és a szódabikarbónával a szokásos módon piskótatésztát keverünk. A fele tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk. A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt, és hagyjuk hűlni.
Közben megfőzzük a vaníliás pudingot a kávéval elkevert tejjel. A margarint felolvasztjuk, és kanalanként hozzákeverjük a pudinghoz.
A tésztát lapjával 3 részre vágjuk. A tésztából két lapot megkenünk a krémmel. Rátesszük a harmadik lapot.
Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk és hozzákeverjük a tejet és az olajat. A sütink tetejét megkenjük az olvasztott csokoládéval, és megszórjuk a kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe 1-2 órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.