Elkészítés: Egy akkora tűzálló tálat kivajazunk, amekkorában elfér az összes halfilé, egy rétegben. Elhelyezzük a halat, ha van rajta bőr, akkor az kerüljön alulra. Sózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk a citrom levét, majd rászórjuk a sajtot, hogy kellemesen ellepje.
A tejszínt összekeverjük a mustárral, majd ráöntjük az eddig rétegekre.
A zsemlemorzsát összekeverjük az olvasztott vajjal, rászorjuk a hal tetejére, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Akkor van kész, ha a zsemlemorzsa szép aranybarna, a hal pedig könnyen pelyheire esik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.