Elkészítés: A marhafarkat a hentessel elvágatjuk a porcoknál, és hideg vízben feltesszük főni, mint egy húslevest. Amikor felforrt, lehabozzuk, majd hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket, az egész borsot és sót, lassú tűzön főzzük.
Amikor már puha a hús, leválik a csontokról, a levest átszűrjük (a húst félrerakjuk, a zöldségeket kidobjuk). A leveshez adjuk a tejszínt, a vajat, és kevés hideg vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.
A betéthez a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, és a vajon megpároljuk.
A krémlevest a csontról lefejtett hússal és a vajas zöldségekkel együtt tálaljuk, snidlinggel megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.