Elkészítés: A felkockázott padlizsánt és paradicsomot egy nagy wokban egy kis vajon vagy olívaolajon megpirítunk, ha pulykamellel készítjük azt rögtön az elején tegyük hozzá. Ha sonkával, az ráér. Megszórjuk a fűszerekkel és a rucolával. Én szeretem, ha csípősebb az étel, így egy kis chilli is mehet bele. Kicsit kavargatjuk, majd ha sonkával készítjük, azt is beleszórjuk. Megszórjuk a parmezánnal. Ha úgy látjuk, minden jól átsült, ráöntjük a tejszínt. Kavargatjuk, összerottyantjuk. Kb. fél óra alatt kész.
Közben elkészíthetjük köretként a barnarizst is, szerintem azzal nagyon finom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.