Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldfűszereket leöblítjük, néhány levélkét félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk benne a hagymát. Felöntjük a tejszínnel, belekeverjük a tejfölt, és az apróra vágott zöldfűszereket. Rúdmixerrel összeturmixoljuk. A tojássárgájákat a parmezánnal a szószba keverjük, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, már nem forraljuk tovább. A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. A tésztával összekeverjük a tejszínes szószt, rászórjuk a szezámmagot, és a félretett levélkékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.