Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldfűszereket leöblítjük, néhány levélkét félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk benne a hagymát. Felöntjük a tejszínnel, belekeverjük a tejfölt, és az apróra vágott zöldfűszereket. Rúdmixerrel összeturmixoljuk. A tojássárgájákat a parmezánnal a szószba keverjük, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, már nem forraljuk tovább. A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. A tésztával összekeverjük a tejszínes szószt, rászórjuk a szezámmagot, és a félretett levélkékkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.