Elkészítés: A halfilét féltenyérnyi darabokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk.
Forró, sós vízben a zöldségeket és a halat 10 percig forraljuk (vigyázva, hogy hal szét ne főjön). Ekkor a halat kiemeljük, tűzálló tálra rakjuk, melegen tartjuk.
A zöldségeket nagyon puhára főzzük, és a levével együtt leturmixoljuk. 1 dl tejfölt, 1 evőkanál főzőtejszínt 1 kanál liszttel kikeverjük, és a zöldségpüréhez adjuk. Reszelt citromhéjjal, néhány csepp citromlével, törött borssal ízesítjük, és jól összeforraljuk. Végül 2-3 evőkanál reszelt ecetes tormát adunk hozzá, de ezzel már nem forraljuk.
A forró mártást ráöntjük a melegen tartott halra, és petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.