Elkészítés: A tészta hozzávalóit a tojássárga kivételével összemorzsoljuk az ujjaink hegyével, beletesszük a tojássárgát, és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk az egészet. Ha nem áll össze, tehetünk hozzá 1 kanál tejfölt is. Gyorsan dolgozzunk, ne olvadjon meg a vaj. Fóliába csomagolva hűtőszekrényben pár órát pihentetjük.
Vékonyra kinyújtjuk, kiszúrjuk különböző formákkal, és forró sütőben pár perc alatt vilagosra sütjük. Vigyázzunk, hogy ne égjenek meg.
A fehércsokit gőz fölött felolvasztjuk, diónyi vajat és 2 kanál tejszínt teszünk bele, felét ételfestékkel színezzük. A csokit is felolvasztjuk, ide is teszünk vajat és tejszínt.
A kekszek tetejét megkenjük a csokimázakkal, cukorgyönggyel díszítjük, ha megszáradtak, a cukor dekortollal rajzolunk rájuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.