Elkészítés: A zöldségeket és a hagymát aprítom, a fokhagymát összezúzom.
Felhevített zsiradékban magas hőfokon néhány percig dinsztelem a zöldségeket a borsóval, a hagymával és a fokhagymával. Felengedem kb. 1,3 liter vízzel, beledobom a leveskockákat, borsozom. Amikor felforr - és ha szükséges - sózom (a bio leveskocka nem annyira sós, mint az egyéb).
Lassan főzöm, közben a tojást kis tálban habosra verem villával, csipet sóval, borssal ízesítem, finoman belekeverem a búzadarát, 2-3 perc pihentetés után a levesbe megmelegített evőkanállal hosszúkás galuskákat szaggatok. Takarékon főzöm kb. 7-8 percig, miközben a galuskák kb. négyszeresükre nőnek. Petrezselyemmel meghintem, pár percig pihentetem, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.