Elkészítés: A csirkét megmosom, és beszórom fűszerkeverékkel és sóval.
Tepsibe sütőpapírt teszek, és fél deci olajat beleöntök. Rápakolom a csirkét és a megpucolt, megmosott zöldségeket, a karfiolt rózsáira szedem, a répát vastag karikára vágom, a zellert és a karalábét hasábokra, mindhárom hagymát szeletekre. Mehet bele cukkini, padlizsán, krumpli, pasztinák, gomba is. Rámorzsolom a rozmaring levelét, 1,5 deci vizet öntök rá, és betolom a sütőbe.
1 órát hagyom 180 fokon, majd 20 percet 220 fokon pirítom.
Burgonyapürével, rizzsel, petrezselymes krumplival tálalom. De ez elhagyható, és tálalható a vele sült zöldségekkel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.