Elkészítése: A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A fokhagymát finomra, a metélőhagymát apróra vágjuk, mindkettőt az olajba keverjük. A karajokat a fűszeres olajjal megkenjük, és letakarva 1 éjjelen át hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap tűzálló tálba fektetjük, a bort rálocsoljuk. A paradicsomot leforrázzuk, majd héját lehúzzuk, a szemeket félbevágjuk, kimagozzuk, és vékony csíkokra szeljük. Egyenletesen a húsra szórjuk, majd közepesen forró sütőben kb. 25 percig sütjük.
Elkészítési idő: 45 perc + érlelés
Egy adag: 1785 kJ/427 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.