Elkészítés: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé apránként a cukrot is hozzáadjuk.
A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Megvizezett habkártyával vagy késsel kenegetve kikent, lisztezett nagy tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben, 170 C-on 20 perc alatt megsütjük.
A tojássárgáját a pudingporral, 1 dl tejjel és a cukor felével simára keverjük. A többi forrásban lévő tejhez öntjük, kevergetve pár perc alatt sűrűre főzzük.
A margarint először magában, majd a többi cukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk, majd a hideg tésztára kenjük.
A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük, és mogyoróval vagy mandulával díszítjük úgy, hogy a szemek a szeletek közepére kerüljenek majd, amikor a süteményt felvágjuk.
Hűtőszekrényben kicsit dermedni hagyjuk, felvágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.