Elkészítés: A kiolvasztott halról felittatjuk a vizet, sózzuk, borsozzuk, majd forró olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
Kivajazott tepsibe rétegenként először a főtt tésztát, majd a halat tesszük. A halra reszelt sajtot szórunk, a megmaradt tésztával befedjük, majd a tészta tetejére a megmaradt sajtot szórjuk. Megöntözzük olvasztott vajjal.
A tojásokat elkeverjük a tejszínnel és a felaprított petrezselyemmel, és a tetejére öntjük. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.