Elkészítés: Előkészítjük, hasonló méretűekre vágjuk a hozzávalókat.
A póréhagymát, a halat, a répát és bambuszt is vékony csíkokra. Nagyjából olyan formán, mint a tészta. (A halat, ha előtte kicsit megfagyasztjuk, szebben, könnyebben tudjuk szeletelni.)
Az olajat wokban felforrósítjuk. Belerakjuk a répát és a hagymát, kicsit pirítjuk, majd a halhúst is hozzáadva 1-2 percig nagy lángon, forgatva pirítjuk. A bambuszt elég kicsit később hozzáadni – együtt a chiliszósszal és a szójaszósszal. További 1-2 perc sütés-forgatás után felöntjük az alaplével, majd a kókusztejjel, és jól összefőzzük kb. 10 perc alatt.
A tésztát külön készítjük el: rövid ideig főzzük, majd leszűrjük. Kóstoljuk, kevés cukorral, esetleg igény esetén sóval ízesítjük, majd a tálalás előtt lime levet facsarunk bele.
Tálkákba halmokat szedünk a tésztából, erre merjük a levest, és azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.