Elkészítés: Előkészítjük, hasonló méretűekre vágjuk a hozzávalókat.
A póréhagymát, a halat, a répát és bambuszt is vékony csíkokra. Nagyjából olyan formán, mint a tészta. (A halat, ha előtte kicsit megfagyasztjuk, szebben, könnyebben tudjuk szeletelni.)
Az olajat wokban felforrósítjuk. Belerakjuk a répát és a hagymát, kicsit pirítjuk, majd a halhúst is hozzáadva 1-2 percig nagy lángon, forgatva pirítjuk. A bambuszt elég kicsit később hozzáadni – együtt a chiliszósszal és a szójaszósszal. További 1-2 perc sütés-forgatás után felöntjük az alaplével, majd a kókusztejjel, és jól összefőzzük kb. 10 perc alatt.
A tésztát külön készítjük el: rövid ideig főzzük, majd leszűrjük. Kóstoljuk, kevés cukorral, esetleg igény esetén sóval ízesítjük, majd a tálalás előtt lime levet facsarunk bele.
Tálkákba halmokat szedünk a tésztából, erre merjük a levest, és azonnal fogyasztjuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.