Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, borsozzuk, sózzuk, ráreszelünk pár gerezd fokhagymát, és kicsit állni hagyjuk. A felvert tojásból lepényt sütünk, amelynek mindkét oldalát megpirítjuk. A zöldségkeveréket szójaszószban átpirítjuk, a répát, káposztát vékonyra gyaluljuk, és ezt is pirítjuk. A húst szintén megpirítjuk a szójaszószban – kevés vizet és étolajat tehetünk alá, és utána lepirítjuk. Sütés közben a vége felé bőven teszünk bele apróra vágott fokhagymát. A tésztát kifőzzük, aztán szójaszószban megpirítjuk. A sült tojáslepényt csíkokra vágjuk.
Ha mindez kész, a lábasba rétegezve rakjuk: tészta, zöldségek a tojással, hússal összekeverve, meglocsoljuk kis chiliszósszal, majd megint tészta stb. Ha a hozzávalók elfogytak, az egészet jól átkeverjük és kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.