Meghámozzuk a papayát, majd egy nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük, egészen addig, amíg az apró magok elő nem bukkannak, majd öntsük bele a papayát egy nagyobb salátás tálba, és távolítsunk el minden magot, ami esetleg mégis bele esett.
Egy másik tálba tegyük bele az összezúzott fokhagyma gerezdeket, majd adjuk hozzá a megtisztított zöldbabot, a félbe vágott paradicsomokat, majd a felkarikázott csilit. Egy fakanál segítségével keverjük meg, és nyomkodjuk át a zöldségeket, hogy kinyerjük a paradicsom levét, és a csili erejét.
Adjuk hozzá a papayát, a szárított garnélát, a földimogyorót, a halszószt, a lime levét és a pálmacukrot. Nyomkodjuk át alaposan, majd keverjük össze.
Tálaljuk rövidszemű, ragadósra főzött rizzsel, egy levél káposztával, zöldbabbal és thai bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.