Egy kehelybe rakunk egy réteg piskótát, és meglocsoljuk vékonyan a kávéval.
Vízgőz felett, egy fém edényben, összeolvasztjuk a margarint és csokit, majd megöntözzük vele a piskótaréteget.
Egy edényben összekeverjük a tojássárgáját, a sót, a bort, a cukor felét és a mascarponét.
A fehérjét kemény habbá verjük a megmaradt cukorral és egy csipet sóval, és összeforgatjuk a fenti mascarponés egyveleggel, majd mindezt ráöntjük a csokis babapiskótára. A tetejére narancshéjat reszelhetünk, és egy kis csokiforgácsot - csak a nagyobb élvezetért!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.