Elkészítés: A tésztához a cukrot, a 2 tojást a lágy vajjal és a vaníliával robotgéppel habosra verjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport, és a lágy krémbe kanalazzuk, folyamatosan keverve a gép 1-es fokozatán. Nem szükséges fakanállal. Viszonylag kemény állagot kapunk, de mindezek után öntjük hozzá a tejet, és lágy, egynemű tésztává keverjük a géppel. Majd egy közepes tepsit kivajazunk-belisztezünk, és ebbe beleöntjük a tésztát.
A szirupot minden hozzávalóját beleöntünk egy lábosba, folyamatosan keverve felforraljuk, és 2-3 percig forraljuk, főzzük. Addig előmelegítjük a sütőt, 160 fokra (légkeverés nélkül). Ha kész a szirup, melegen a tésztára öntjük, és betoljuk a sütőbe. 35 perc után nézzünk egy tűpróbát, nekem még szükséges volt 10 perc, tehát 45 perc kell szerintem hozzá, mert a tésza lágy és a szirup is folyós. Szépen fel fog jönni, teljesen a tepsi tetejéig.
Ha kész, kivesszük a sütőből. Ne lepődjetek meg, mert mozogni fog az egész, ugyanis amikor hűlés után felvágjátok, látni fogjátok, hogy a sűrű szirup az alján lesz. Tálalásnál ezt a felszeletelt tésztára kell kanalazni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.