Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük, a csont mellett bevágjuk, és besózva kicsit állni hagyjuk.
Nagy serpenyőben forró olajra tesszük, kicsit megpirítjuk, majd kevés vizet öntve alá, letakarva puhára pároljuk.
Felütjük a tojásokat, sóval, apróra vágott petrezselyemzölddel és snidlinggel fölverjük.
A csirkét zsírjára sütjük, elrendezzük a
serpenyőben, és a tojással felöntjük. Amikor a tojás megdermedt, a combok mentén 4 adagra osztjuk, és frissen laskára vágott, ízesített salátán tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.