Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk és félkarikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, előtte /aki nem szereti a héját/ 1-2 percre forró vízbe mártjuk, így könnyen lehúzható a héja.
A karajszeleteket, kiklopfoljuk, sózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Sózzuk, és 10-15 percet pároljuk. Ráöntjük a felvert tojásokat, és közepesen kemény tojásos lecsót készítünk.
A hússzeletekre baconcsíkokat fektetünk. A lecsót a karajszeletek közepére halmozzuk. A hússzeleteket felgöngyöljük, baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket sütőrácsra, grillre vagy tepsibe tesszük, és 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.