Elkészítés: A sonkát, a főtt tojásokat, a kaliforniai paprikát, a zsemlét és a vöröshagymát kockára vágjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az egyik csokor aprított petrezselymet, a zellerzöldet, sót és borsot, a tojásokat, végül a tejszínt. Összekeverjük, majd szalonnával bélelt sütőformába töltjük, és 180 C-fokos sütőben 30-35 pecig sütjük, majd kihűtjük.
A salátához az uborkát fél cm-es darabokra vágjuk, a paradicsomot és a retket pedig cikkekre, és az uborkához adjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, borecettel, megszórjuk a másik csokornyi petrezselyemzölddel.
A zöldségeket tányérra halmozzuk, végül ráfektetjük a felszeletelt tojásos sonkapástétomot.
Körítjük tejszínes rózsabors mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.