Elkészítés: A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a fölaprított petrezselyemmel, az ételízesítővel meg a borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit alufóliával kibélelünk, majd a fóliát olajjal megkenjük. A masszát beleöntjük, majd közepesen forró sütőbe toljuk. 8-10 percig sütjük, míg össze nem áll. Ha kész, a fólia segítségével deszkára emeljük. A füstölt sajtot egyenletesen rászórjuk, a sonkaszeletekkel kirakjuk. Óvatosan elválasztjuk a sült tojást a fóliától, és hosszában feltekerjük. Fontos, hogy végig gyorsan dolgozzunk, különben a sajt nem olvad el benne. Ha kihűlt, néhány órán át hűtőszekrényben dermesztjük, végül fölszeleteljük. Friss salátával tálaljuk, de ha zsúrkenyérre rakjuk, remek vendégváró. Sült hasábburgonyával kiadós vacsorát készíthetünk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.