Elkészítés: A vöröshagymát megpucolom és apró kockákra vágom. Az olajat felhevítem, hozzáadom a lisztet, azaz rántást készítek. Beleteszem a vöröshagymát, 1 percig hagyom sisteregni. Hozzáadom a pirospaprikát, majd beleteszem először a kaprot. Megint 1 percig hagyom sisteregni. Majd hozzáteszem a tököt, amit gyors mozdulatokkal összekeverek (vigyázat, csomósodni fog a rántás), felöntöm vízzel, és szép simára keverem. Addig főzöm, míg a tök megfő. Nem sok idő kell hozzá, kb. 20 perc alatt kész. Sózom.
Mikor megfőtt, hozzáadom a tejfölt, óvatosan, folyamatosan kavargatva. Egyet forralok rajta, majd elzárom alatta a tüzet, és ecettel ízesítem.
Magában friss kenyérrel, de rántott hússal vagy fasíttal fogyasztva is isteni finom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.