A tortaformát citrom ízű KRONEN repceolajjal kikenjük és megszórjuk liszttel. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Összekeverjük a lisztet, a sütőport és a darált tökmagot. Habosra verjük a tojásokat, a porcukrot, a sót és a vaníliáscukrot, legalább 10 percig. Folyamatos kevergetés mellett belecsurgatjuk a citrom ízű KRONEN repceolajat. A két masszát óvatosan összekeverjük. A tortaformába öntjük és 25 percig a középső fokozaton sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni a tortaformában.
3. A tökmag krém elkészítéséhez a kristálycukrot egy edényben karamellizáljuk és hozzáadjuk az egész, tisztított tökmagot, jól összekeverjük, majd elsimítjuk egy sütőpapíron. Hagyjuk kihűlni, majd a karamellizált tökmagot egy éles késsel apróra vágjuk.
4. Felverjük a tejszínhabot és hideg helyre tesszük. Beáztatjuk a zselatinlapokat hideg vízbe. A tejet felforraljuk, az apróra vágott fehér csokoládét belekeverjük. Addig kevergetjük, amíg homogén masszát kapunk. Folyamatos kevergetés mellett kihűtjük. A tojást a kristálycukorral vízgőz fölött krémesre verjük. A feloldott zselatint a tojáskrémhez keverjük, majd hozzáadjuk a tejben feloldott csokoládét és ezzel is simára keverjük. Végül hozzáadjuk a tejszínhabot és az apróra vágott tökmagot, a tortalapra simítjuk és 6 órán keresztül tegyük hideg helyre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.