Elkészítés: A felhevített olajban a kisujjnyira darabolt sonkát átpirítjuk a tökmaggal, szűrőkanállal kivesszük és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban előbb megdinszteljük az aprított vöröshagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a kb. 1x1 cm-es kockára aprított sütőtököt, és sóval, borssal, szerecsendióval saját levében puhára pároljuk. Villával összetörjük, a tejszínnel és a vajjal összeforraljuk, szükség szerint utána ízesítjük.
Közben a tésztát kifőzzük, leszűrjük, a mártásba forgatjuk.
A tésztát tányérokba szedjük, meghintjük a félretett pirított sonkával és tökmaggal, valamint reszelt parmezánnal megszórjuk, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.