A szikkadt zsemléket tejbe áztatjuk. Az egyik tojást keményre főzzük. Meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. A borjúszegyből óvatosan eltávolítjuk a csontokat, majd éles késsel középen, a két húsréteg között felszúrjuk. A zsemléket kinyomkodjuk, majd összegyúrjuk a vajjal, a nyers és a kemény tojással. Végül belegyúrjuk a hagymás gombát. Frissen vágott petrezselyemmel fűszerezzük. A tölteléket a borjúszegybe nyomkodjuk, a nyílást fehér cérnával összevarrjuk vagy hústűvel megtűzzük. A húst kívül besózzuk. Tepsibe helyezzük és 1 dl vizet öntünk alá. A kisülő pecsenyelével gyakran öntözgetve 1-1,5 órát sütjük. Párolt zöldkörettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.