Elkészítés: Megmostam és félbevágtam a csillagtököket. (a belsejüket kicsit kikapartam). Elkészítettem a tölteléket: 3 db zsemlét kockákra vágtam, vízbe áztattam, kinyomkodtam, majd egy mély tálban összegyúrtam egy tojással (plusz a galuskából megmaradt tojásfehérjével), egy kockára vágott paradicsommal, és 30 dkg reszelt sajttal. Alaposan megfűszereztem borssal, oregánóval, bazsalikommal, majorannával és megsóztam. Lapos lepényeket gyúrtam, és a félbevágott patisszonokba helyeztem őket. A tetejükre sajtot reszeltem, és a kertből szedett bazsalikomlevelekkel díszítettem. Kicsit megolajoztam a tepsit, és ráraktam a félbevágott, megtöltött patisszonokat. Forró sütőbe tettem. Elkészítettem a sajtszószt (porból). A patisszon már vagy 25-30 perce sült, amikor kihúztam a tepsit, és a csillagtököket nyakon öntöttem a sajtszósszal. Még 10 percet sütöttem az egészet, és amikor megpirult a sajt és a patisszon is puha lett, kivettem a sütőből és rizzsel tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.