Elkészítés: A húst felvágjuk csigaalakban, hogy kiterítve egy
lapos, vastag szeletet kapjunk. Erre kenjük majd a tölteléket.
Összekeverjük a zsemlemorzsát a fűszerekkel és a sajttal. Rákenjük a húsra, felgöngyöljük. Hústűvel megfogjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk,
hirtelen megkapatjuk a húsroládot.
Kivesszük, alufóliába csomagoljuk, tepsibe tesszük, és előmelegített 200 fokos sütőben 1 órát sütjük.
Ezután a fóliát lehúzzuk róla, és visszatéve a sütőbe kicsit megpirítjuk.
A visszamaradt húslébe öntjük a bort és a borecetet, belepottyantunk egy darabka vajat, ezzel sűrítjük.
A húst kitesszük egy tálra, pihentetjük, majd éles késsel felszeleteljük. Kevés boros mártással leöntjük tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.