Előkészítés: A zsömlét hideg vízbe áztatjuk. A hagymát meghámozzuk, a szalámi héját lehúzzuk, mindkettőt apró kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felét apróra vágjuk, a másik felét vékony szeletkékre. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál vajat, és ropogósra sütjük benne a szalámikockákat. Belekeverjük a hagymát, és megpároljuk. Hozzáadjuk az apró gombát, és addig főzzük, amíg a leve elpárolog. Kissé hűlni hagyjuk. Alaposan kinyomkodjuk a zsömlét, összekeverjük a gombás masszával. Beledolgozzuk a tojássárgáját, a petrezselyem felét, és sóval, borssal ízesítjük. Öt percig állni hagyjuk. A húst leöblítjük, éles, hegyes késsel zsebeket vágunk bele, és beletöltjük a tölteléket. Összevarrjuk vagy összetűzzük. Felforrósítunk 2 evőkanál vajat, és a hússzeletek mindkét oldalát 4-4 percig sütjük benne. Kiszedjük, sózzuk, borsozzuk, és melegen tartjuk. Ebben a serpenyőben a maradék vajat is felforrósítjuk, a gombaszeletkéket alaposan megpirítjuk benne. Ráöntjük a bort, hagyjuk elpárologni. Hozzákeverjük a tejszínt, felforraljuk, sóval, borssal és kevés citromlével ízesítjük. A húst megszórjuk a maradék petrezselyemmel, mellészedjük a gombaszószt, és krumplipürével vagy párolt zöldségekkel tálaljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.