Elkészítés: Ha van egy kis maradék pörköltünk, akkor azt egy edénybe rakjuk, ha nincs, akkor elég 1 db csirkemellből készítenünk (kis kockákra vágjuk, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 kisebb hagyma, olaj, só, bors, pirospaprika hozzáadásával gyors pörköltet készítünk).
A padlizsánokat megmossuk, elfejezzük, lobogó sós vízben 3 percig főzzük, majd kivesszük, lehűtjük. A belsejét kikapargatjuk és felkockázzuk.
A kész pörköltbe keverjük a zöldségeket és a fokhagymát, bele a megmosott rizst, az ételízesítőt és kevés oreganót. Felönjük 2 dl vízzel, és fedő alatt készre pároljuk.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A padlizsánokat egy kiolajozott tálba tesszük, a belsejüket megtöltjük a húsos keverékkel, sajttal befedjük, paradicsomszeletekkel díszítjük. 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.