A burgonyákat meghámozzuk, és egészben, ételízesítővel, őrölt borssal, fokhagyma gerezdekkel fűszerezett vízben félig megfőzzük, majd kiszedjük, és kihűtjük. Ez idő alatt elkészítjük a tölteléket. A tojásokat keményre főzzük, majd amikor kihűltek, a füstölt sonkával együtt apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tejföllel elkevert majonézt és mustárt, majd pici sóval, őrölt borssal ízesítjük. A kihűlt burgonyákat félbevágjuk, a burgonyák közepén pici lyukat vájunk, majd megtöltjük sonkás-tojásos-majonézs töltelékkel. Tetejére sajtot reszelünk, és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.