Elkészítés: A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, besózzuk.
A töltelékhez a kiflit tejbe áztatjuk. Olajon a póréhagymát a pucolt, apróra vágott gombával megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük, és a gomba levét elpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, a tojást és a kinyomkodott kiflit. Ezt a tölteléket rakjuk a hússzeletek közepére. Elég a 6 szelethez az 1 db kifli.
A szalonnából 1-1 szeletet keresztezünk egymáson, erre kerül az összecsavart hús, betekerjük a szalonnába, majd tepsibe tesszük, ráöntjük a bort, kakukkfűvel és chilivel fűszerezzük, a hagymát rákarikázzuk, alufóliával lefedjük, és 220 fokon 1,5 órát sütjük, ezután levesszük a fóliát, és tovább sütjük 200 fokon, amíg a teteje szépen megpirul (kb. 13 perc).
Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.