Elkészítés: Kétféle tölteléket csináltam a tojásokhoz. Mindkettő alapja a tojások sárgája volt, de különféle ízesítéssel. Az elsőhöz 2 kanál tejföllel, kevés őrölt pirospaprikával, sóval, frissen őrölt borssal ízesítettem a tojás sárgáját, villával jól összetörtem, majd cukrászfecskendővel visszatöltöttem a tojásfehérjébe.
A másik tölteléket spenóttal, újhagyma zöldjével, teriyaki szósszal, sóval, borssal ízesítettem. A spenótot és az újhagyma zöldjét pár másodpercig forró vízben balnsíroztam, majd azonnal jeges vízbe szedtem át. Így a szép zöld színét megőrizte, és kellően ki is hűlt a további feldolgozáshoz. Nagyon apróra daraboltam, hozzákevertem a főtt tojássárgához, sóztam, borsoztam, és ehhez is hozzáadtam egy kiskanál teriyaki szószt. Villával összetörtem, és visszatöltöttem a tojásfehérjékbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.