Elkészítés: A zellergumókat megtisztítjuk, meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük. Kiszedjük, hűlni hagyjuk, és kávéskanállal kivájjuk.
A kivájt részeket apróra vadaljuk a lebőrözött, ledarált füstölt kolbásszal, apróra vagdalt főtt tojással és sajtdarabkákkal, sóval, pirospaprikával összekeverjük.
A zellergumókat kikent lábosba rakjuk,
megtöltjük, kevés vizet öntünk alá, s miközben párolódik, kétszer-háromszor meglocsoljuk.
Végül tűzálló tálra rakjuk, tejföllel megöntözzük, s még 5-6 percre sütőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.