Elkészítés: A zsemle felső harmadát levágjuk. Kissé kiszedjük a belsejét, hogy férjen bele anyag.
Az aljukra mindnek kis reszelt sajtot teszünk, majd ráhalmozzuk a maradék pörköltet. Tehetünk rá egy karika paradicsomot és egy kis paprikát is, majd ismét sajttal zárjuk le. A lényeg, hogy a sipkája TÖKÉLETESEN illeszkedjen, ne tartsa el a töltelék, mert úgy sütés közben bejut az olaj, mivel nem tudod rendesen bepanírozni.
A művelet a szokásos egy pici apróságot kivéve: a zsemléket kívülről nedvesítsük meg. Egy tálba tegyünk vizet, és a belemártott kezünkkel simítsuk át a zsemléket körbe. Ez segít ugye a lisztnek, hogy megtapadjon. Innentől már minden a hagyományos úton zajlik.
Liszt, tojás, zsemlemorzsa. Jó bő, FORRÓ olajban sütjük ki.
Nem fog szétnyílni.
Szép barnára sütjük őket egyesével, majd a papírtörlővel leitatjuk a felesleges zsiradékot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.